Det siger de studerende om uddannelsen

browser_Logo
Louisa Allen
Elev på Psykoterapeutuddannelsen
Drømmen om at uddanne mig til psykoterapeut er en drøm, som har vokset sig større og større i mit voksne liv.

Jeg er uddannet folkeskolelærer og i arbejdet med børn og forældre, har jeg tit stået i situationer, hvor jeg har følt, at jeg manglede viden og redskaber til at hjælpe dem.

På Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi er en af de vigtigste grundelementer læren om årsagssammenhæng. Ingen mennesker, børn såvel som voksne, opfører sig dårligt med vilje. Der er en direkte sammenhæng mellem følelsen af at have det dårligt og dårlig opførsel.

Jeg har lært, at der bag et ubehag findes et traume, som venter på at blive forløst.

Gennem uddannelsen er min overbevisning om, at krop og sind hænger uløseligt sammen, kun blevet forstærket. Jeg startede på uddannelsen med et ønske om at hjælpe andre, og den jeg endte med at hjælpe mest, var mig selv og dermed også mine egne relationer.

Psykoterapeutuddannelsen på Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi er nok den bedste investering, jeg har lavet i livet.

Det har været livsændrende på flere måder, end jeg havde forventet. Og det er meget mere end blot en uddannelse

browser_Logo
Kristina Bonde
Elev på grundkursus i TFT & Psykoterapeutuddannelsen
Da jeg skulle vælge en psykoterapeut uddannelse var jeg lidt i tvivl, for jeg synes 4 år er en stor forpligtelse, før jeg har et bevis jeg kunne arbejde videre med. Jeg er mor til 3 mindre børn så det hele skulle passe ind med dette.

Efter et grundkursus i TFT, vidste jeg bare, at det skulle jeg have mere af og da uddannelsen er bygget op, så hvert år bliver afsluttet med 1 eksamensbevis, som jeg kunne bruge selvstændigt, var det umiddelbart det perfekte match. 

Det første år er det TFT, andet år MetaSundhed og tredje år TBT. På 4 år bliver det hele samlet med et ekstra fokus på det psykoterapeutiske.

Undervejs på alle årene er der rigtig meget psykoterapeutisk undervisning også og nøj - det er her, jeg har været på den vildeste rejse med mig selv.

Jeg har fået så mange vilde redskaber, jeg kan bruge både i forhold til mig selv, men også i forhold til et erhverv som psykoterapeut.

Jeg har mødt de mest kompetente undervisere, som har mødt og set mig hver gang det har været svært, og som altid er klar på spørgsmål, er nysgerrige og som selv har været på den vildeste rejse, som de med glæde deler ud af.

Den største AHA oplevelse for mig har nok været, at jeg har oplevet en tryghed og følelse af, at kunne være mig uden filter, og faktisk blive mødt der, og det i sig selv, har været en vild rejse.

Jeg føler næsten at jeg har fået en ekstra familie på denne uddannelse, som jeg vil have med mig resten af mit liv

browser_Logo
Jette Preston
Elev på grundkursus i Metamedicin (nu Metasundhed/Psykosomatisk Traume Terapi
Jeg har drømt om psykoterapeut uddannelsen i mange år, men ikke fundet løsningen til, hvordan det kunne vinkles

Det startede omkring 2012, hvor jeg var på et grundkursus i Metamedicin (nu Metasundhed/Psykosomatisk Traume Terapi) i Tornby hos Hanne & Lars, og jeg blev vildt fascineret af den holistiske tankegang, om vores intelligente kroppe, det gav så god mening inde i mig. 

Derudover fik jeg et indblik i TFT's verden, og blev ligeså fascineret af hvor effektivt et redskab det er. Der skulle gå nogle år inden jeg var "klar" og i 2020 startede jeg endelig på psykoterapeuten; og det skulle være lige netop den uddannelse, da jeg ved at kroppen husker, og at det derfor er vigtigt at få den del med også. 

Jeg har det som om, jeg består af en masse tandhjul, der stille og roligt klikker på plads, bit by bit. Jeg elsker det, vi har nogle enormt dygtige og engagerede undervisere, der ved, hvad de snakker om.

Som menneske kan jeg stå inde for uddannelsens etik og moral begreber.  Vi færdiggør en uddannelse hvert år, første år var jeg vild med TFT, i år er jeg vild med Metasundhed, og jeg glæder mig helt vildt til TBT - flere værktøjer til at komme et spadestik dybere. 

Jeg kan slet ikke få armene ned.

Skolen For Traumeforløsende Psykoterapi

STPT er medlem og evalueret af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter

Ring til os

Man-fre 8:00-9:30
(+45)  70 60 30 21

Send os en email

Adresse Sjælland

Hellerupvej 10
Baghuset 2. sal
2900 Hellerup

Adresse Jylland

Søndergade 11,
Assentoft
8960 Randers SØ

Pil til top