Til dig, der vil lære at forløse traumer på et avanceret plan

 

Transbiologisk Traumeterapeut-uddannelse  

Vil du gerne kunne skabe vedvarende og stabile resultater og dybe forandringer på få sessioner? Er du selv klar til en dyb tranformation af dine egne traumer?

Uddannelsen henvender sig nemlig til terapeuter og mennesker med interesse i personlig udvikling og selvhelbredelse.

Udgangspunktet er PeakStates-modellen, der er udviklet af den canadiske psykologi Grant McFetridge. Ifølge denne opstår de fleste traumer før fødslen som resultat af biologiske skader – der er således en direkte sammenhæng og samklang mellem kroppens celler og vores følelsesmæssige tilstand.

99% af alle vores traumer og skavanker, er noget vi bærer med os, i sædcellen og ægcellen, og for første gang nogensinde, er vi i stand til at finde dem og rydde op i dem!

Kurset indeholder endvidere meditative healingsprocesser hvor deltagere får mulighed for at forløse mange traumer i en proces.

Hvorfor du skal vælge STPT’s Transbiologisk Traumeterapeut uddannelse


Du vil få en uddannelse, der giver dig alt, hvad du skal bruge for, at skabe de bedste muligheder for dine klienter.


På uddannelsen vil du:

 • 1. Blive væsentligt mere opmærksom på dig selv som terapeut og menneske.
 • 2. Lær egne styrker og svagheder.
 • 3. Få lejlighed til at forløse egne dybe traumer med effektive healingsteknikker.
 • 4. Blive ekspert i at finde og forløse traumer hos andre – vi arbejder med mere end 20 forskellige typer af traumer og specifikke healingsteknikker. (der går i dybden med fx generationstraumer, projektioner, depression, roller, m.m.)
 • 5. Styrke din evne til at indgå i relationer på bedste vis.
 • 6. Lære at genkende traumer ud fra de kinæstetiske ”symptomer”.
 • 7. Udbygge forståelsen af sammenhængen mellem psyke og krop.
 • 8. Opleve en højere grad af indre styrke og ro som menneske og terapeut.
 • 9. Slippe af med tvangslignende tanker og andre former for uønskede støj i hovedet.
 • 10. Blive en mere komplet, effektiv og kompetent terapeut
 • 11. Blive mere rolig, fredfyldt og let i det hele taget.
 • 12. Blive i stand til at forløse komplekse traumer både i dig selv og andre.

 

Du kan som terapeut videreuddanne dig med vores TBT Terapeut uddanelse, dog kræver det du starter med Grundkursus i TFT og et Grundkursus i TBT, som begge er 2 dages intensive kurser. Læs mere om optagelseskravene her.

Pil til top

Studieplan

Linje orange

Uddannelsens opbygning og indhold

TBT uddannelsen er opbygget af 20 dage over 6 moduler. Der indgår meget praktisk øvearbejde på modulerne. Der vil endvidere forekomme 6 opfølgende arbejdssessioner på Skype/Zoom. Nedenfor kan du læse indholdet og de emner vi arbejder med i hvert modul:

MODUL 1: 4 DAGE

Traumets rødder ligger i vores instinktuelle fysiologi, som resultat heraf er det både gennem kroppen og gennem bevidstheden vi opdager nøglen til at helbrede traumet. Traumets helbredelse er en naturlig proces, og man får adgang til denne gennem indre opmærksomhed i kroppen. Traumet er ikke en sygdom, men en tilstand af spænding – (Det frosne øjeblik) en biologisk reaktion , som spænder fra en lettere følelse af uro, til fuldkommen lammelse og i værste tilfælde PTSD.

Indhold:

 • Introduktion til Peak States modellen om traumer, hvordan de opstår og lagres i biologien.

 • Introduktion til Primærcelle modellen.

 • Regression i den biologiske udvikling.

 • Gennemgang af de ca. 20 typer af traumer – hvordan de føles kinæstetisk i kroppen samt hvilke symptomer de giver anledning til.

 • Traumeforløsning gennem regression og behandling af specialsituationer.

MODUL 2: 2 DAGE

Silent mind processen – meditativ healingsproces. Særligt velegnet til at fjerne uønsket støj i hovedet og arbejder også på vores relationer til andre mennesker.

MODUL 3: 4 DAGE

Vi arbejder ud fra en ni-delt hjernemodel, hvor hver del rummer sin egen bevidsthed. Disse bevidstheder taler i forskellige sprog, som fx tanker, følelser og overlevelse. Hver især har sin egen opfattelse af, hvordan vi skal gebærde os og hvad der skal til for at have det bedst mulige liv. Nogle traumer udspiller sig ved at hvert bevidsthedslag har forskellig agenda, og man kan opleve det som en konflikt; udfordring i sin indre verden, hvor det bliver svært at finde retning og vide hvad der er det rigtige. En del af traumeterapien fokuserer på at give indre opmærksomhed til disse 9 intelligenser, så vi som mennesker kan fungerer mere i balance og med færre konflikter/udfordringer i den indre verden.

Indhold:

 • Introduktion til Triune Brains modellen.

 • Dialog med kroppens intelligenser.

 • Hurtig healing til terapeutens eget brug.

 • Brainlight processen – meditativ healings proces. Særlig velegnet til at fjerne vrede og aggressivitet.

MODUL 4: 3 DAGE

Øvedage – med repetition og øvelser ud fra pensum på modul 1 og 2.

MODUL 5: 4 DAGE

På dette modul ser vi på det allerdybeste traumelag – det er de traumer som definerer hvem vi er og hvordan verden ser ud i vores individuelle optik. Derfor kan livet se meget anderledes ud når vi fjerner kernetraumer.

Indhold:

 • Introduktion til modellen om kernetraumer.

 • Afdækning af kernetraumer gennem dialog.

 • Den logiske rækkefølge i klientens udsagn som ledetråd.

 • Joharis vindue – at finde frem til det vi ikke selv kan se.

 • Forløsning af kernetraumer.

 • Inner Peace processen – meditativ healings proces. Særlig velegnet til at give fred for tidligere traumer og gøre terapeuten mindre følsom overfor andres aktivering.

MODUL 6: 3 DAGE

Samtaletragten.

Indhold:

 • Finjustering af den terapeutiske samtale, med henblik på at kunne afgøre, hvor mange sessioner en klient har brug for, at opnå det vedkommende ønsker.

 • Healing af specielle typer af traumer.

 • Praktisk prøve på ukendte klienter.Certificering som Transbiologisk traumeterapeut er muligt når hele kurset gennemføres og kursisten demonstrerer at teknikkerne kendes og kan anvendes på tilfredsstillende vis.

Pil til top

Optagelseskrav

Linje orange

Denne uddannelse kan tages alene eller som en del af vores psykoterapeutuddannelse (år 3). Uddannelsen vil også fungere godt som en overbygning til en anden form for terapeutisk baggrund.

Inden uddannelsen er det et krav at man har taget grundkurset: TBT – grundkursus (2dg) eller TFT grundkursus (2dg).

Derudover skal du have fået mindst 1 session af en certificeret TBT terapeut, hvis ikke du har vores fulde uddannelse som tankefeltterapeut.

 

Merit

Kurset er meritgivende hvis man ønsker certificering, som Peak States terapeut hos Peak States Instituttet på et senere tidspunkt

Pil til top

Praktisk Information

Linje orange

Vi har samlet alt praktisk information lige her. Skulle du dog stadig have spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Undervisningsdatoer

Du kan se samtlige uddannelses opstarter og datoer her

Certificering

Der afleveres 5 cases der beskriver en behandling, de traumetyper der blev behandlet samt de refleksioner man gjorde sig undervejs.

Der afholdes endvidere en praktisk prøve i forbindelse med sidste modul, hvor de studerende skal behandle en prøveklient foran resten af gruppen.

Hvis der ønskes individuel certificering, skal dette aftales senest i forbindelse med modul 4 og der er i givet fald en ekstra pris på kr. 3.000.

Skolens faglighed og evaluering

STPT’s psykoterapeut uddannelse er godkendt af Foreningen af Danske Psykoterapeuter.

Det sikre dig en garanti for at vores psykoterapeut uddannelse overholder alle krav, der stilles til en eksamineret psykoterapeut uddannelse.

Læs mere om betingelser for godkendelse og optagelse: http://fadp.dk/om/formaal/

TFT/EFT
STPT samarbejder med EFT universe, hvis arbejde er forskningsbaseret efter American Psychological Association’s (APA) Division 12 Task Force om empirisk validerede behandlinger.

Efter APA standarder har TFT/EFT vist effekt på angst, depression, PTSD og fobier.

Over 100 videnskabelige artikler er publiceret i peer reviewed videnskabelige og psykologiske journaler. Disse includerer mere end et dusi randomicerede kontrollerede forsøg, resultat studier og undersøgelsesartikler fra Harvard Medical School, Perdue University, Stanford University, University of Arizona og flere andre institutioner.

Uddannelsen er akkrediteret i USA for Continuing Medical Education (CME/CE) for alle større sundhedsuddannelser inklusive læger (American Medical Association), sygeplejersker (American Nurses Credentialing Commission), psykologer (APA) og socialarbejdere (NASWB).

Pil til top

Pil til top

Kontakt os for mere information

Tlf.: 70 60 30 21

Skolen For Traumeforløsende Psykoterapi

STPT er medlem og evalueret af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter

Ring til os

Man-fre 8:00-9:30
(+45)  70 60 30 21

Send os en email

Adresse Sjælland

Hellerupvej 10
Baghuset 2. sal
2900 Hellerup

Adresse Jylland

Søndergade 11,
Assentoft
8960 Randers SØ

Pil til top