Vores forretningsbetingelser

Handelsbetingelser og abonnementsbetingelser

Produkter og tjenester udbydes af:

Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi ApS
Hellerupvej 10, baghuset 2. sal
2900 Hellerup
Cvr: 43562835

Kontakt os på kontor@stpt.dk.

Produkterne bliver leveret digitalt via e-mail, som fysiske kurser eller arrangementer, eller med Post eller fragtmand.

BETALING

Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard.

Du kan også betale med bankoverførsel til følgende konto i Danske Bank: reg: 3001 - kto: 13514011.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes, undtaget er ydelser (foredrag, kurser, uddannelser) som betales med det samme.

Alle beløb er i danske kroner og incl. moms. med mindre andet er angivet. Uddannelser er uden moms.

Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

FORRETNINGSBETINGELSER FOREDRAG

Vi refunderer ikke billetter til foredrag med mindre foredraget bliver aflyst.

FORRETNINGSBETINGELSER KURSER OG UDDANNELSER OG AFBESTILLING

Afbestilling af kurser, uddannelser.

Er der indbetalt depositum på 500 kr. for et grundkursus, og man samtidig har modtaget grundkursuspakken som enten indeholder en fysisk bog som sendes til ens adresse og online video links med lydbog/e-bog på mail, så modregnes værdien af dette i depositummet, hvis man vælger at annullere tilmelding. Se priser i hjemmesiden for den enkelte kursus.

Kurser der er købt online i webshoppen hvor start datoen på kurset, er inden de 14 dage, mistes fortrydelsesretten.

Med mindre andet er anført gælder følgende:

  • Mere end 60 dage før kursusstart: Det indbetalte beløb refunderes mod et fradrag af DKK 2.000 pr. person.

  • 60-30 dage før kursusstart: Det indbetalte beløb refunderes mod et fradrag af DKK 5.000 pr. person.

  • Under 30 dage før kursusstart: Det indbetalte beløb refunderes ikke.

Certifikat: Udstedes når alle krav hertil er opfyldt og uddannelsen er fuldt betalt.

Flytning til andet modul. Det kan lade sig gøre, såfremt der er plads. Prisen for at flytte svarer til gentagelse af kurset og koster 1/2 pris. Eksempel: hvis uddannelsen koster 19.500 for 12 dage og fire dage flyttes til et andet hold så koster det 19.500/12=1625 1625×4=6.500 / 2= 3.250kr at flytte modul.


LEVERING

Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi vil efter bedste evne sørge for, at afsendelsen af ordrer forekommer senest 2-3 dage dage efter, vi har modtaget ordren.

Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi sørger for levering med GLS eller Post Danmark (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen jf. ovenstående. Rettidig levering forudsætter dog at GLS og Post Danmark overholder dag-til-dag leveringen. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS eller Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS og Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare +2 dage.

Levering til Færøerne, Grønland og udlandet sker med PostDanmark.

REKLAMATIONSRET

Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader og slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning og efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi

Ordrupvej 141

2920 Charlottenlund

Telefon +45 70 60 30 21

kontor@stpt.dk

Varereturnering aftales individuelt – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af faktura, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

FORTRYDELSESRET

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Kurser der er købt i webshoppen, hvor start dato på kurset, er inden de 14 dage, mistes fortrydelsesretten.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontor@stpt.dk . I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Husk at medsende fakturanummer.

Varens stand, når du sender den retur.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Det vil sige at forsegling på forseglede varer ikke må brydes.

AFLYSNING

I tilfælde af aflysning kan man vælge at flytte til en anden dato eller få sine penge retur.

KLAGE MULIGHEDER

Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive en klage til:

Center for Klageløsning i Konkurrence og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

Eller her: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=DA

BETALING I RATER ELLER PÅ ABONNEMENT MED PBS ELLER KREDITKORT

1 TILTRÆDELSE AF FORRETNINGSBETINGELSERNE

Enhver betaling i rater eller på abonnement på www.stpt.dk (“Sitet”) og de produkter og ydelser der tilbydes på Sitet (“Ydelserne”) er omfattet af disse forretningsbetingelser (“Betingelserne”).

1.1 Betingelser for Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi

Udover indeværende Betingelser gælder Betingelserne for Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi, som du har accepteret ved oprettelse af din gratis profil. Disse kan genlæses her:

Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi’s Betingelser

2.1 Betalingskort

Betaling kan ske med PBS eller følgende betalingskort: Dankort, Visa-Dankort, VISA, VISA-Elektron, Mastercard og Maestro. Ved betaling med betalingskort benyttes SSL (Secure Sockets Layer) teknologi til at kryptere dine data, således at ingen andre har mulighed for at læse dine betalingsoplysninger.

2.2 Betalingsperioder

Perioden aftales individuelt. Abonnementsbetalingen betales ved tilmeldingen. Betalingen for de efterfølgende måneder opkræves hver måned.

2.3 Opsigelse og fornyelse

Abonnementet fornyes kun efter aftale.

Opsigelse kan normalt ikke finde sted.

Ønsker du at opsige, skal dette ske skriftligt ved at sende en email til kontor@stpt.dk  og angive det samme navn, telefon- og kundenummer. Med en grundig begrundelse for opsigelsen.
De betalingsoplysninger som du afgiver ved dit første brug af dit betalingskort (kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre), gemmes og opbevares på en sikker måde. Af sikkerhedsmæssige årsager har du ikke mulighed for senere at se oplysningerne på Sitet. Du vil efter hvert træk på dit betalingskort modtage en kvittering for betalingen pr. e-mail i overensstemmelse med reglerne i forbrugeraftaleloven §11 og §12.

2.4 Fortrydelsesret

Du har 14 dages fuld returret efter købet af ydelserne. Såfremt der er mere end 30 dage til levering. Kurser der er købt online i webshoppen hvor start dato på kurset, er inden de 14 dage, mistes fortrydelsesretten.

Ønsker du at fortryde købet, skal du senest 14 dage efter du har afgivet din bestilling give besked til:

Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi

Ordrupvej 141

2920 Charlottenlund

CVR. nr.: 43562835
Tlf.: 70 60 30 21
E-mail: kontor@stpt.dk 

Du bedes vedlægge din faktura, hvorefter pengene vil blive sat retur på den konto, oplys gerne bankkonto for at hurtiggøre procesesen.

  1. REKLAMATION

Reklamationer over ydelserne kan sendes til adressen i punkt 2.4. Reklamationer skal afgives i rimelig tid efter at manglen er opdaget.

Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi har ret til at afhjælpe eventuelle mangler, med mindre afhjælpningen vil påføre Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi uforholdsmæssige omkostninger.

  1. SIKKERHED

Alle data behandles fortroligt og opbevares på en teknisk og organisatorisk sikker måde, der forhindrer data i at blive tilintetgjort, fortabt, forringet, misbrugt eller at komme uvedkommende til kendskab. Skolen for Traumeforlølsende Psykoterapi garanterer dog ikke for dine data, og er derfor ikke ansvarlige for evt. tab heraf, hvis ovennævnte tekniske og organisatoriske forhold i øvrigt er efter persondatalovens forskrifter. Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi vil på din anmodning give dig tilstrækkelige oplysninger til at du kan påse, at de nævnte tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger er truffet.

  1. ÆNDRING AF VILKÅR

5.1 Betingelserne og gebyr

Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i Betingelserne samt indføre et gebyr for tilbagebetaling, jf. punkt 2.3, uden varsel, hvis det skønnes forretningsmæssigt nødvendigt. Meddelelse herom vil blive givet på Sitet i rimelig tid inden ændringerne træder i kraft. Ændring i Betingelserne eller forhøjelse af gebyret giver dig ikke ret til at opsige abonnementet med kortere varsel end efter punkt 2.3.

Væsentlige ændringer i Betingelserne eller indførsel af gebyr vil blive meddelt dig skriftligt. Ved væsentlige ændringer i Betingelserne eller forhøjelser af gebyret, kan du opsige dit abonnement med én måneds varsel fra ikrafttræden af de nye Betingelser.

5.2 Priser

Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi ApS er berettiget til løbende at foretage ændringer i priserne for dit abonnement med tre måneders varsel med gyldighed for næste abonnementsperiode. De til en hver tid gældende priser fremgår af Sitet.

5.4 Ophævelse af aftalen

Såfremt du misligholder Betingelserne er Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi berettiget til uden varsel at opsige samarbejdet. Hvis du har betalt for en abonnementsperiode, som løber efter denne opsigelse, vil der ikke blive refunderet noget beløb.

 

Cookie- og privatlivspolitik

Skolen For Traumeforløsende Psykoterapi

STPT er medlem og evalueret af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter

Ring til os

Man-fre 8:00-9:30
(+45)  70 60 30 21

Send os en email

Adresse Sjælland

Hellerupvej 10
Baghuset 2. sal
2900 Hellerup

Adresse Jylland

Søndergade 11,
Assentoft
8960 Randers SØ

Pil til top