Få en sund tilgang til sexualitet


3 eller 6 dages højintensivt grundkursus – du får et usædvanligt godt grundlag for at arbejde med disse temaer både som fag- og privatperson.

 

Dette er et kursus for alle - dem, der ønsker at arbejde terapeutisk med den enkelte og med par omkring sexualitet. Og for dig, der “udelukkende” ønsker at arbejde med dig selv og evt. din partner.

Sexualitet er et ofte tabuiseret og ømt emne at tage hul på, italesætte og udvikle sig indenfor - underordnet om det foregår i en terapeutisk setting eller under dynen derhjemme.

 

På disse 6 dage gennemgår vi de udfordringer relationsarbejdet har for par. Når vi taler parterapi er det tilgangen til at arbejde med par (det være sig kærestepar, forældre/barn, venner, kolleger, etc).

Under kurset bliver du selv udfordret på din egen sexualitet. Else Iseling som underviser er både udfordrende og omsorgsfuld, respektfuld og mestrer balancen mellem humor og alvor, så emnet bliver lettere at fordøje og med garanti inspirerende for alle.

Der er et øget behov for psykoterapeuter, der har opkvalificeret deres uddannelse med sexologisk rådgivning og parterapi. dette så de kan guide og samarbejde med par og enkeltpersoner omkring disse emner, der stadig ofte er tabuiseret og komplicerede.

Familier lever - i dag - sammen i relationer med mange forskellige familieformer, som har givet behov for samarbejde omkring forskellige familiemæssige værdier og normer.

Så ønsker du at opkvalificere, optimere og opgradere dig i disse emner, kan STPT tilbyde dig undervisning med et ægtepar, Carsten og Else, der har stor erfaring med sexologisk rådgivning og parterapi.

Du bliver på kurset udfordret på din egen sexualitet og i dit eget relationelle mønster, uanset om du er i et parforhold eller lever alene.

Dine sexskeletter bliver luftet og dit ophav får et kærligt eftersyn. Begge dele er forudsætninger for at arbekde terapeutisk med emnerne.

Vi glæder os til at se dig.

 

Kurseerne kan tages enkeltvis eller samlet

Pris: 8.000.- for begge kurser samlet på 6 dage (du sparer 1.600).

Pris: 4.800,- for hver enkelt kursus på hver 3-dages-kursus.

Kurset foregår på Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi, Hellerupvej 10, Baghuset 2 sal, 2900 Hellerup.

Det samlede kurset er på 2 x 3 dage - alle dage fra kl. 10-17

 

Pil til top

Skolen For Traumeforløsende Psykoterapi

STPT er medlem og evalueret af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter

Ring til os

Man-fre 8:00-9:30
(+45)  70 60 30 21

Send os en email

Adresse Sjælland

Hellerupvej 10
Baghuset 2. sal
2900 Hellerup

Adresse Jylland

Søndergade 11,
Assentoft
8960 Randers SØ

Pil til top