Kursus i Narcissisme

Psykopat - Narcissist - Sociopat - Dyssocial personlighedsstruktur

Hvad er forskellen? Hvordan ved du, hvad du har med at gøre - og hvordan støtter du dine klienter i at gøre sig fri af deres greb?

 

Kurset undervises af Betina Ekman  

Narcissisme er forholdsvis ukendt for mange, både hvordan det udfolder sig, og hvordan man håndterer det. Derfor er det vigtigt, at vi som fagpersoner kan genkende adfærden, når vores klienter fortæller om deres oplevelser.

Den “nemme” løsning er for nogle at forlade sin partner, at sige sit job op eller flytte. Men det er ikke altid så nemt eller muligt at slippe ud af narcissistens greb, fx når det er faderen til din børn…derfor er det vigtigt at du kan lære din klienter at leve med adfærden, uden at det nedbryder dem.

I psykiatrien har sociopater diagnosekoden F60. 2, og den korte beskrive er at de typisk er socialt ansvarsløse, normløse, impulsive, udnyttende, hensynsløse, og ofte har en kriminel eller antisocial adfærd.

De kommer med garanti ikke i terapi for at slippe fri af problemerne - for de er overbeviste om, at det er de andre, der har og er problemet.

Måske får du en i terapi, der er der for at skabe en nødvendig alliance med dig fx ift deres partner. Her er det ligeledes væsentlig at være vidende om, hvordan du vil blive forsøgt manipuleret med, og hvordan du kan lykkes med at spotte det og undgå at blive spundet ind i deres spind.

Er du interesseret i at kunne genkende tegnene og vide hvad der er væsentligt at arbejde med for alle, der har været udsat for en narcissist. Så tag med på kurset.

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte os på 70 60 30 21 eller på kontor@stpt.dk 

Vi håber vi ses på kurset :o)

Pil til top

Skolen For Traumeforløsende Psykoterapi

STPT er medlem og evalueret af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter

Ring til os

Man-fre 8:00-9:30
(+45)  70 60 30 21

Send os en email

Adresse Sjælland

Hellerupvej 10
Baghuset 2. sal
2900 Hellerup

Adresse Jylland

Søndergade 11,
Assentoft
8960 Randers SØ

Pil til top