Psykopat - Narcissist - Sociopat - Dyssocial personlighedsstruktur

Psykopat - Narcissist - Sociopat - Dyssocial personlighedsstruktur

Hvad er forskellen? Hvordan ved du, hvad du har med at gøre - og hvordan støtter du dine klienter i at gøre sig fri af deres greb?  

Narcissisme er forholdsvis ukendt for mange, både hvordan det udfolder sig, og hvordan man håndterer det. Derfor er det vigtigt, at vi som fagpersoner kan genkende adfærden, når vores klienter fortæller om deres oplevelser.

Den “nemme” løsning er for nogle at forlade sin partner, at sige sit job op eller flytte. Men det er ikke altid så nemt eller muligt at slippe ud af narcissistens greb, fx når det er faderen eller moderen til din børn…derfor er det vigtigt at du kan lære din klienter at leve med adfærden, uden at det nedbryder dem.

Det er også vigtigt, at du som menneske lærer at genkende Narcissisten. Måske har du allerede en mistanke om at du "er landet i hænderne" på en narcissist og ved ikke hvordan du kan slippe fri.

Betina Ekman underviser i Narcisisme og PTSD - to emner, der kan være knyttet til hinanden - og emner, der er relevante i arbejdet som psykoterapeut.

Til dagligt arbejder hun som Traumeterapeut med bl.a. narcissistisk offersyndrom som speciale. Betina har mærket på egen krop hvad det vil sige at leve med narcissister og psykopater og at arbejde med narcissistiske forretningspartnere og medarbejdere. 

Du har nu muligheden for at lære meget mere om Ekko og Narcissus om deres mønstre og samspil og hvordan Ekko kommer videre efter en tid med Narcissus.

 

Læs mere om Kursus i Narcissisme

Følger du dit hjerte?

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skolen For Traumeforløsende Psykoterapi

STPT er medlem og evalueret af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter

Ring til os

Man-fre 8:00-9:30
(+45)  70 60 30 21

Send os en email

Adresse Sjælland

Hellerupvej 10
Baghuset 2. sal
2900 Hellerup

Adresse Jylland

Søndergade 11,
Assentoft
8960 Randers SØ