Følger du dit hjerte?
Er du tro mod dig selv?
Er det svært at være tro mod dig selv og følge dit hjerte?
Hvad betyder det egentlig at være tro mod sig selv og følge sit hjerte?
På Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi arbejder vi med at forløse traumer og den energi der er bundet op i kroppen og traumerne.
Vi tror på at vi skal arbejde både med vores tænke-, føle- og kropshjerne, så vi arbejder både med vores tanker og overbevisninger, følelser og måden kroppen oplever følelserne på.
Vi kan ikke adskille vores tænkehjerne fra kroppen og vores følelser og vores fysiske fornemmelser, de hænger sammen og skal alle behandles for at forløse traumerne. Vores tanker og overbevisninger påvirker vores følelser og vores adfærd og omvendt.
Så hvilke tanker og overbevisninger går du rundt med?
Hvilken historie fortæller du om dig selv og dit liv?
OG
Hvem ville du være uden din historie?
Det er et spørgsmål jeg Linda stødte på for mange år siden. Jeg synes stadig, det er et interessant spørgsmål, og et spørgsmål jeg stiller vores studerende. "Hvem ville du være uden din historie"?
Mange mennesker er rimelig bevidste om deres historie, og lever med deres historie. Mens andre egentlig aldrig har tænkt over hvad deres historie er.
Historien vi fortæller er enten bevidst eller ubevidst og har betydning for den måde vi er i livet på.
Historien kan være støttende eller begrænsende og er selvfølgelig subjektiv, baseret på tidligere oplevelser, både de positive og mindre positive.
Så hvad er din historie?
Er det en historie der støtter dig på den positive måde?
Er det en historie der får dit hjerte til at synge?
Eller
Er det en historie der begrænser dig?
Er det en historie, der er begrænsende og fastholder dig i en "offerrolle"?
På Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi arbejder vi med de oplevelser vi har haft i vores liv, særlig dem der på ingen måde støtter os i at nå det vi gerne vil nå. De oplevelser der gør at vi har udfordringer i vores liv, i vores relationer, i vores adfærd. De oplevelser kalder vi traumer.
Vi har fokus på traumers opståen, arven af traumer, fødselstraumer, traumer i den tidlige barndom hvor vi ikke havde vores bevidste tænkehjerne, og særlig den måde hvorpå vi påvirkes af traumerne.
Vi underviser og uddanner terapeuter, der har et særligt fokus på traumer og særlig på den sammenhæng, der er mellem traumer og vores fysiske og mentale tilstand.
Vi tror ikke så meget på tilfældigheder i forhold til de symptomer, som kroppen udtrykker, men mere på, at der er en sammenhæng mellem vores psyke (og traumer) og vores krop. Vi kan ikke længere skille psyken fra kroppen og tro, at hvis vi bare taler med vores "kloge" tænkehjerne, så løser alle problemerne sig.
På Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi uddanner vi psykoterapeuter, en 4 årig uddannelse hvor vores studerende bliver Registreret Traumeforløsende Psykoterapeuter.
Vi uddanner og efteruddanner både psykoterapeuter, kropsterapeuter, kognitive terapeuter og andre der har en interesse i traumer og traumers forløsning.
Vi håber, du er blevet nysgerrig på vores tilgang til traumer, kroppen, sindet og hvem ved, måske ses vi til traumeforløsende grundkurser eller uddannelser.
Hold dig opdateret på vores uddannelser, kurser og seneste nyt indenfor traumeforløsende psykoterapi
Få informationer og nyheder om vores banebrydende psykoterapeutuddannelsen og alle de spændende fag vi underviser i.
Vi deler også gerne ud af vores viden om traumer og forløsning af traumer.
Skolen For Traumeforløsende Psykoterapi
STPT er medlem og evalueret af FaDP - Foreningen af Danske Psykoterapeuter
Ring til os
Man-fre 8:00-9:30
(+45) 70 60 30 21
Adresse Sjælland
Hellerupvej 10
Baghuset 2. sal
2900 Hellerup
Adresse Jylland
Søndergade 11,
Assentoft
8960 Randers SØ
0 kommentarer
Skriv en kommentar
Log ind eller tilmeld dig som bruger for at skrive en kommentar